Hoorapparaten

Aurilis biedt de ruimste keuze aan hoorapparaten van verschillende merken. Een hoorapparaat voor el…

Oordoppen

In onze hoorcentra vind je een uitgebreid en uiterst kwalitatief aanbod oordoppen. Universele gehoo…

Hoorhulpmiddelen

Een compleet aanbod hoorhulpmiddelen voor vrij of gecombineerd gebruik.

Onderhoudsproducten

Bij aankoop van je hoorapparaat krijg je een gratis set onderhoudsproducten mee.

Aurilis, jouw hoorcentrum

Aurilis is de nieuwe naam voor een netwerk van een 70-tal bestaande hoorcentra verspreid over heel Vlaanderen. Het gaat daarbij om het vroegere Scherpesteen in Limburg, Vivantia in Vlaams-Brabant, Thuiszorgwinkel in West-Vlaanderen, Thuiszorgwinkel Midden-Vlaanderen in de regio Oost-Vlaanderen en Assist Thuiszorgwinkel in Antwerpen en de regio Waas & Dender.

Intensieve samenwerking

Deze organisaties vormen al jaren een betrouwbare referentie op het vlak van hoorapparaten, hoorhulpmiddelen en oordoppen. Hoewel deze hoorcentra reeds met elkaar verbonden waren via moederorganisatie CM, werken ze sinds 2013 intensief samen, en dit onder de overkoepelende naam Aurilis.

Ons professioneel team staat voor je klaar

Ons team van professionele audiologen staat klaar om je de best mogelijke hooroplossing aan te bieden en onderscheidt zich op drie kwaliteitsdomeinen: advies en sensibilisering, adequate aanpassing en dienst-na-verkoop met een uitgebreide garantie.

Gespecialiseerde diensten

Voor elke doelgroep, van jongeren tot senioren, biedt Aurilis gespecialiseerde diensten, advies en een breed assortiment producten. Bij het aanbieden daarvan werken we onafhankelijk van fabrikanten of merken. We gaan ook steeds volgens onze eigen waarden handelen: onze audiologen communiceren open en transparant met jou, stellen zichzelf discreet, maar wel zichtbaar op, en bieden betrouwbaar advies.

Aurilis, zo hoort het!

                                                              

Schrijf nu in op onze nieuwsbrief

x

* Alle verplichte velden

Geïnteresseerd in gehoorverlies en hoorapparaten
Geïnteresseerd in gehoorbescherming / oordoppen

Uw gegevens zullen enkel door Aurilis gebruikt worden. Volgens de wet van 8/12/1992 op de bescherming van de privésfeer heeft u het recht om deze gegevens te raadplegen en desgewenst aan te passen.