Hoorapparaten

Aurilis biedt de ruimste keuze aan hoorapparaten van verschillende merken. Een hoorapparaat voor el…

Oordoppen

In onze hoorcentra vind je een uitgebreid en uiterst kwalitatief aanbod oordoppen. Universele gehoo…

Hoorhulpmiddelen

Een compleet aanbod hoorhulpmiddelen voor vrij of gecombineerd gebruik.

Onderhoudsproducten

Bij aankoop van je hoorapparaat krijg je een gratis set onderhoudsproducten mee.

Liefde op het eerste geluid

Phonak lanceert deze maand hun nieuwe lijn hoorapparaten: Audéo Marvel.

De vernieuwde chip leidt tot betere spraakverstaan in rumoer en een lagere luisterinspanning.

Audéo Marvel kan rechtstreeks verbinding maken met iOS- of Android-smartphones of andere telefoons met Bluetooth om zo elk type audio naar je oren te streamen. Je  kan ook handsfree bellen met ingebouwde microfoons in de hoorapparaten die jouw stem opvangen. Door een eenvoudige druk op de knop kan je oproepen beantwoorden of negeren.

De universele Bluetooth-connectiviteit zorgt er ook voor dat je geluid van je TV, radio, GPS en andere dagelijks gebruikte elektronica rechtstreeks in je hoorapparaten kan streamen. Bovendien maakt Audéo Marvel onderscheid tussen gestreamde spraak- en muzieksignalen en past zich automatisch aan zodat je een optimale geluidskwaliteit ervaart.

Er zijn ook Marvel-hoorapparaten met oplaadbare lithium-ion-accu’s. Je kan er een volledige dag mee horen en hebt geen gedoe meer met wegwerpbatterijen. Het laden gaat super snel en de hoorapparaten gaan automatisch aan wanneer je ze uit de oplader neemt.

Overtuigd? Vraag dan bij onze audiologen meer informatie en kom eens langs om zelf te luisteren naar deze nieuwe generatie hoortoestellen. Maak hier online je afspraak.

Schrijf nu in op onze nieuwsbrief

x

* Alle verplichte velden

Geïnteresseerd in gehoorverlies en hoorapparaten
Geïnteresseerd in gehoorbescherming / oordoppen

Uw gegevens zullen enkel door Aurilis gebruikt worden. Volgens de wet van 8/12/1992 op de bescherming van de privésfeer heeft u het recht om deze gegevens te raadplegen en desgewenst aan te passen.