Hoorapparaten

Aurilis biedt de ruimste keuze aan hoorapparaten van verschillende merken. Een hoorapparaat voor el…

Oordoppen

In onze hoorcentra vind je een uitgebreid en uiterst kwalitatief aanbod oordoppen. Universele gehoo…

Hoorhulpmiddelen

Een compleet aanbod hoorhulpmiddelen voor vrij of gecombineerd gebruik.

Onderhoudsproducten

Bij aankoop van je hoorapparaat krijg je een gratis set onderhoudsproducten mee.

Unitron

Wij zijn Unitron, aangenaam kennis te maken

Unitron is een van de snelst groeiende en meest succesvolle fabrikanten van hoortoestellen. Het is een wereldwijd bedrijf dat hoortoestellen ontwerpt en vervaardigt met het meest natuurlijke geluid.

Dat is wat we doen. Waarom we dit doen is nog belangrijker. We doen dit omdat het gehoor belangrijk is. We werken samen met hoorspecialisten over de hele wereld die er ook van overtuigd zijn dat een goed gehoor iets moois is.

Onze hoortoestellen
We hebben een volledig portfolio aan discreet in het oor als ook achter het oor hoortoestellen op verschillende tehnologieniveaus. Ervaar natuurlijk geluid en comfortabele luisterervaring, voer weer moeiteloos telefoongesprekken en geniet weer van muziek.
Als je een gehoorverlies hebt dat met hoortoestellen kan worden behandeld, bekijkt de audioloog samen met jou je opties, waarbij rekening wordt gehouden met je budget, stijlvoorkeuren en andere zaken:

  • Welke stijlen passen het best bij je levensstijl en de vorm van je oor
  • Welke functies en prestatieniveaus heb je nodig op basis van je luisterproblemen
  • Welke hoortoestellen passen bij je budget
  • De voordelen van het dragen van twee hoortoestellen

Ontwerp
Unitron biedt hoortoestellen met een cliënt-centraal ontwerp. Dat wil zeggen dat al bij het fysieke ontwerp rekening wordt gehouden met degene die het hoortoestel zal dragen. Hoe ziet het hoortoestel er uit als je het in de hand hebt en vooral ook wanneer het in het oor zit? Hoe comfortabel zit het in het oor? Is het hoortoestel goed en eenvoudig te bedienen? Dat zijn de vragen die ontwerpers altijd in gedachten hebben.

Accessoires
Naast hoortoestellen ontwikkelt Unitron ook accessoires die samenwerken met de hoortoestellen. Deze accessoires kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld handsfree te telefoneren met een smartphone via de hoortoestellen. Maar ook om de televisie nog beter te kunnen verstaan, of de hoortoestellen op afstand te kunnen bedienen. Ook biedt Unitron een gratis app voor Android en Apple smartphones waarmee de hoortoestellen zijn te bedienen en waarop instructievideo's zijn te zien.

Voor meer informatie kan je terecht bij de audioloog of kan je een bezoek brengen aan www.unitron.com

Schrijf nu in op onze nieuwsbrief

x

* Alle verplichte velden

Geïnteresseerd in gehoorverlies en hoorapparaten
Geïnteresseerd in gehoorbescherming / oordoppen

Uw gegevens zullen enkel door Aurilis gebruikt worden. Volgens de wet van 8/12/1992 op de bescherming van de privésfeer heeft u het recht om deze gegevens te raadplegen en desgewenst aan te passen.