Hoorapparaten

Aurilis biedt de ruimste keuze aan hoorapparaten van verschillende merken. Een hoorapparaat voor el…

Oordoppen

In onze hoorcentra vind je een uitgebreid en uiterst kwalitatief aanbod oordoppen. Universele gehoo…

Hoorhulpmiddelen

Een compleet aanbod hoorhulpmiddelen voor vrij of gecombineerd gebruik.

Onderhoudsproducten

Bij aankoop van je hoorapparaat krijg je een gratis set onderhoudsproducten mee.

Phonak

Onze missie: “Life is on

Voel je vrij. Communiceer met vertrouwen. Leef zonder beperking.

Life is on

De doelstelling van Phonak is de levenskwaliteit van mensen met gehoorverlies te verhogen. Phonak is de innovatieve kracht in gehoorakoestiek. Met onze creatieve oplossingen streven wij ernaar de technologische beperkingen te overwinnen, zodat iedereen de wereld van de boeiende geluiden kan horen en verstaan en er ten volle van kan genieten.

Onze filosofie

Al onze inspanningen zijn gericht op de mensen. In nauwe samenwerking met hoorspecialisten wereldwijd, wensen wij onze klanten het vertrouwen te geven om actieve levens te leiden. Wij produceren moderne technologie en veelzijdige producten die een leven zonder beperkingen mogelijk maken.

Onze waarden

De waarden en doelstellingen van Phonak komen voort uit de samenwerking van al haar medewerkers. Ze zijn op organische wijze gegroeid en kenmerken de unieke, open cultuur van Phonak die altijd is gericht op de mensen. Onze waarden dienen als verbinding met het verleden en vormen de beste basis voor een succesvolle toekomst.

Beter verstaan, waar je ook bent

Onze nieuwste hoortoestellen zijn niet alleen ontworpen om je beter te laten horen, maar ook om je beter te laten verstaan in zowat iedere situatie, hoe lastig dan ook.

Phonak Audéo Q - beschikbaar in drie discrete modellen die vrijwel achter het oor verdwijnen, allen met hoogwaardige prestaties.

Phonak Bolero Q - beschikbaar in een heel scala aan stijlen, waaronder een water- en stofbestendig model voor extra zekerheid in actieve situaties.

Phonak Virto Q - op maat gemaakt voor een goede en comfortabele pasvorm in het oor, klein tot zelfs onzichtbaar in omvang.

Phonak Naida Q - de powerfamilie, ontwikkeld voor mensen met een ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies, helpt je horen en verstaan in zelfs de lastigste luisteromgevingen.

Phonak biedt ook  een reuze aanbod van wireless accessoires aan die je in het dagelijkse leven kan gebruiken. Naast deze lijn is Roger ook een oplossing om beter te verstaan in gezelschappen, de grootste uitdaging voor elke hoortoesteldrager. Met de Roger Pen wordt verstaan in gezelschap een stuk makkelijker. Ook biedt dit nieuwe mogelijkheden voor werkplekaanpassingen.

Bezoek onze website www.phonak.be/nl.

Schrijf nu in op onze nieuwsbrief

x

* Alle verplichte velden

Geïnteresseerd in gehoorverlies en hoorapparaten
Geïnteresseerd in gehoorbescherming / oordoppen

Uw gegevens zullen enkel door Aurilis gebruikt worden. Volgens de wet van 8/12/1992 op de bescherming van de privésfeer heeft u het recht om deze gegevens te raadplegen en desgewenst aan te passen.