Hoorapparaten

Aurilis biedt de ruimste keuze aan hoorapparaten van verschillende merken. Een hoorapparaat voor el…

Oordoppen

In onze hoorcentra vind je een uitgebreid en uiterst kwalitatief aanbod oordoppen. Universele gehoo…

Hoorhulpmiddelen

Een compleet aanbod hoorhulpmiddelen voor vrij of gecombineerd gebruik.

Onderhoudsproducten

Bij aankoop van je hoorapparaat krijg je een gratis set onderhoudsproducten mee.

  • Aurilis respecteert je privacy overeenkomstig de geldende wetgeving.
  • Aurilis verbindt zich ertoe om je privacy te waarborgen en te beschermen. Ze beschouwt de door jou verstrekte gegevens als vertrouwelijke informatie die ze niet langer bewaart dan nodig. Ze omvat de gegevens die je uitdrukkelijk verstrekt en de gegevens die je niet uitdrukkelijk verstrekt maar die automatisch worden verzameld zoals je IP-adres, het browsertype en besturingssysteem van je computer, het aantal bezoeken en de bezochte pagina's. Je contactgegevens worden in geen geval doorgegeven aan derden.
  • De persoonlijke gegevens die je via deze site meedeelt, worden verwerkt door Aurilis , en/of door het hoorcentrum dat je hebt geselecteerd.
  • Aurilis biedt de klant de mogelijkheid om nieuwsbrieven te ontvangen met informatie en promoties van Aurilis. De klant beschikt ten allen tijde over de mogelijkheid om het toezenden van deze e-mails stop te zetten. 
  • Je hebt inzagerecht in de gegevens die op jou betrekking hebben en door Aurilis worden verwerkt. Indien deze onjuist of onvolledig zijn, kun je ze laten aanpassen. Je kunt ze ook laten schrappen of je verzetten tegen de verwerking van gegevens die niet noodzakelijk zijn voor de omschreven doeleinden. Hiertoe stuur je een gedateerd en ondertekend verzoek, samen met een recto-verso kopie van je identiteitskaart, naar de webmaster.
  • Je bezoek aan de site houdt in dat je akkoord gaat met bovenstaande informatie en Aurilis de toelating geeft om de door jou meegedeelde persoonlijke gegevens te verwerken zoals hierboven bepaald.

 

Schrijf nu in op onze nieuwsbrief

x

* Alle verplichte velden

Geïnteresseerd in gehoorverlies en hoorapparaten
Geïnteresseerd in gehoorbescherming / oordoppen

Uw gegevens zullen enkel door Aurilis gebruikt worden. Volgens de wet van 8/12/1992 op de bescherming van de privésfeer heeft u het recht om deze gegevens te raadplegen en desgewenst aan te passen.