Hoorapparaten

Aurilis biedt de ruimste keuze aan hoorapparaten van verschillende merken.

Oordoppen

In onze hoorcentra vind je een uitgebreid en uiterst kwalitatief aanbod oordoppen.

Hoorhulpmiddelen

Een compleet aanbod hoorhulpmiddelen voor vrij of gecombineerd gebruik.

Onderhoudsproducten

Bij aankoop van je hoorapparaat krijg je een gratis set onderhoudsproducten mee.

Hoorweek

De Aurilis hoorcentra houden voor het eerst een ‘hoorweek’. Je kan dan bij onze audiologen terecht voor GRATIS workshops, infosessies, doorlopende  demo’s, een hooranalyse en al je hoorvragen.

INFOSESSIE: Hoe werkt ons gehoor en waarom gaat het achteruit?

Tijdens deze infosessie kom je te weten hoe het gehoor werkt en wat we er kunnen aan doen als het gehoor vermindert. Hoe werkt een hoortoestel en hoe kies je het juiste hoortoestel? Je krijgt informatie over de allernieuwste hoortoestellen. Geïnteresseerden kunnen ter plaatse een afspraak maken voor een hooranalyse.

Schrijf je hier in:   Inschrijven


INFOSESSIE: Oorsuizen? Wat kan je er aan doen?

Steeds meer personen merken een gesuis of gefl uit op in hun oren . Onderzoek wijst uit dat 80% van de personen met oorsuizen kunnen geholpen worden door TRT therapie. Wil je meer te weten komen over de oorzaak van oorsuizen en de werking van TRT? Dan ben je welkom op één van de twee infosessies in samenwerking met CM.

Schrijf je hier in:   Inschrijven


WORKSHOP: Verleng de levensduur van je hoortoestel door een goed onderhoud.

Tijdens deze workshop kan je leren je hoortoestel goed te reinigen. Breng ook zeker je eigen hoortoestel mee, want je mag zelf aan de slag gaan.

Schrijf je hier in:   Inschrijven


DOORLOPENDE DEMO'S: Hulpmiddelen die het gehoor versterken.

Bestaan er ook andere hulpmiddelen om je gehoor te versterken? Een vergadering beter volgen, de tv beter horen en een telefoongesprek beter voeren? Het kan allemaal. Laat je informeren tijdens onze doorlopende infosessies.

 Locaties hooranalyse


GRATIS HOORTEST

Vraagt je omgeving je om de televisie wat zachter te zetten? Merk je dat je gesprekken in groep moeilijker kan volgen? Mogelijk heb je last van gehoorvermindering! Je kan voor een gratis hoortest altijd terecht op afspraak in één van onze hoorcentra of tijdens de hoorweek, zonder afspraak, op volgende locaties. 

Locaties hooranalyse

 

korting

Schrijf nu in op onze nieuwsbrief

x

* Alle verplichte velden

Geïnteresseerd in gehoorverlies en hoorapparaten
Geïnteresseerd in gehoorbescherming / oordoppen

Uw gegevens zullen enkel door Aurilis gebruikt worden. Volgens de wet van 8/12/1992 op de bescherming van de privésfeer heeft u het recht om deze gegevens te raadplegen en desgewenst aan te passen.